Anonim
ChargerFrame door Naolab

ChargerFrame is een apparaat dat elektrische apparaten oplaadt in een aan de muur gemonteerd frame, gemaakt door de nieuwe in Shanghai gevestigde ontwerpstudio Naolab.

Opladers voor apparaten zoals mobiele telefoons, elektrische scheerapparaten en mp3-spelers passen in stopcontacten in het frame, terwijl de apparaten zelf aan pinnen hangen of op de onderste rand rusten.

Met een hoofdschakelaar aan één kant van het frame kunnen gebruikers de stroom naar alle apparaten in het frame uitschakelen.

De volgende informatie is afkomstig van Naolab:

-

Naolab debuteert met ChargerFrame, een project in beperkte oplage dat uw elektronische landschap transformeert in kunst aan de muur. Het is de hub voor al uw laders - wanneer u een apparaat toevoegt, verandert het beeld. Dit actieve samenspel tussen kabels, gadgets en indicatielampjes is netjes omkaderd en afgewerkt door een energiezuinige groene hoofdschakelaar.

Het toegankelijke, aan de muur gemonteerde frame is optimaal voor het beheer van het uithoudingsvermogen van uw belangrijke digitale apparaten. Het ontwerp ervan helpt bij het organiseren en beheersen van uw eigen energieverbruik. Uw dagelijkse gadgets kunnen op de hotspots van het ChargerFrame worden geplaatst en vervolgens eenvoudig worden uitgeschakeld.