Anonim
OKAY Studio bij The Aram Gallery

De in Londen gevestigde ontwerpers OKAY Studio zullen hun werk deze maand in The Aram Gallery tentoonstellen in een show genaamd Under the Roof.

Werk van Shay Alkalay, Tomas Alonso, Jordi Canudas, Mathias Hahn, Peter Marigold, Yael Mer, Oscar Narud, Hiroko Shiratori en Jorre van Ast zullen te zien zijn. Bovenste afbeelding: bijzettafel van Peter Marigold. Boven: Slap Dash van Oscar Narud.

De Londense galerij wordt opgedeeld om de werkruimtes van de verschillende ontwerpers te vertegenwoordigen. Boven: Cavities van Yael Mer en Shay Alkalay.

Het plafond wordt bedekt met schetsen, schetsmodellen, werkplaatsmallen en mislukte projecten uit de studio. Boven en onder: klem een ​​been van Jorre van Ast.

De tentoonstelling is geopend van 18 september - 8 november 2008 in de galerij in Londen. Onder: nr. 7 stoel.

Foto's door Luke Hayes.

De volgende informatie is afkomstig van The Aram Gallery:

-

OKAY Studio is een collectief van individuele ontwerpers die iets meer delen dan een werkruimte. Elk heeft zijn eigen terrein gebroken, sommigen werken ook voor toonaangevende ontwerpstudio's, terwijl anderen werken aan consultancyprojecten. Als collectief delen ze een drive om zelf geïnitieerde projecten te genereren, werk met hun eigen klanten te produceren en internationaal in galerieën en musea te exposeren. Dit wordt de eerste samengestelde tentoonstelling van de groep. Afkomstig uit verschillende landen, alle negen ontwerpers van OKAY Studio ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de cursus Design Products van het Royal College of Art en zijn naast elkaar blijven werken, middelen delen en soms samenwerken aan klantwerk en tentoonstellingen.

Under the Same Roof zal een uniek inzicht bieden in de manier waarop deze groep hun manier van werken heeft opgezet in Londen. De tentoonstelling zal de Aram Gallery transformeren in een reeks 'kamers' die de werkruimtes van elk van de leden van de studio zullen vertegenwoordigen, reflecterend op hoe zij succesvol werken als collega's in plaats van als een consultancybureau. Boven en onder: Elipse-tafel van Peter Marigold.

Gezamenlijk zal de tentoonstelling onderzoeken hoe, net als in Londen, veel verschillende benaderingen van het leven en een creatief bestaan ​​mogelijk zijn onder hetzelfde dak en inzicht bieden in het voortdurende proces van vandaag de dag ontwerper zijn in Londen. Het 'dak', of plafond, van de galerij wordt een unieke installatie van tekeningen, schetsmodellen, workshopmallen, mislukte projecten en andere studio-efemere verschijnselen die elk van de leden van het dagelijkse atelierbestaan ​​vormen. Onder: Mr Light-serie.

Under the Roof toont het werk van: Shay Alkalay, Tomas Alonso, Jordi Canudas, Mathias Hahn, Peter Marigold, Yael Mer, Oscar Narud, Hiroko Shiratori en Jorre van Ast.

De Aram Gallery is verheugd om deze negen opkomende professionals uit te nodigen om nieuw en tot nu toe ongezien werk te exposeren en belooft een opwindende toevoeging te leveren aan het bekroonde programma van de Gallery uit voorgaande jaren (Stage door Jaime Hayon, 2006 London Design Festival Icon Magazine Trail, Best in Show). Boven en onder: koperen lantaarn van Mathias Hahn.

Curator: Daniel Charny
Assistent-curator: Alison Norris
Regisseur: Zeev Aram

Boven: Bish Bosh van Oscar Narud.

Tentoonstelling open 18 september - 8 november 2008
Open ma - za 10.00 - 18.00 uur (do tot 19.00 uur)

The Aram Gallery,
110 Drury Lane,
Londen, WC2B 5SG

Boven en onder: Tailored Wood van Yael Mer en Shay Alkalay.

Onder: Tan spiegels van Peter Marigold.