Anonim
Matthew Hilton op 100% design

De Britse meubelontwerper Matthew Hilton zal zijn nieuwe collectie later deze maand lanceren bij 100% Design London.

Nieuwe stukken zijn onder andere Fracture-tafel (hierboven), Tapas-stoel (bovenste afbeelding), Manta-stoel (hieronder) en Hepburn-bank, die is genomineerd voor een 100% Design / Blueprint Design Award.

Hilton lanceerde vorig jaar zijn eigen merk op 100% Design. Zie ons vorige verhaal.

De massief houten meubels worden geproduceerd door en kunnen worden gekocht bij De La Espada. Boven: Hepburn Sofa

Hier is wat info van Matthew Hilton:

-

Matthew Hilton lanceert vier nieuwe producten op 100% Design (18-21 september 2008)

Matthew Hilton zal in september vier nieuwe producten op 100% Design lanceren en het assortiment uitbreiden tot elf stuks. Nieuwe producten omvatten Manta Chair, een stapelbare eetkamerstoel met een sculpturale eenwording tussen de rug en armleuning; Tapasstoel, een lichte, driepotige eetkamerstoel geïnspireerd op de sterke vormen van de karakteristieke objecten van Spanje; Fracture Table, een salontafel bestaande uit drie geometrisch vrije vormtafels die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt; en Hepburn Sofa, een uniek modulair zitsysteem met vrijwel onbeperkte configuraties.