Anonim
Bear Garage van Onion

De eigenaren van een huis dat is ontworpen om hun verzameling speelgoedberen te presenteren, hebben de Thaise ontwerpstudio Onion teruggebracht om de vitrines uit te breiden naar de garage (+ diavoorstelling).

Ui heeft oorspronkelijk het huis in het resort Cha-Am Beach in Thailand gerenoveerd met kasten voor be @ rbrick-sierberen en heeft nu een nieuwe tentoonstellingsruimte in de garage gecreëerd voor meer dan zeventig beren.

De studio ontwierp een L-vormige kast die twee wanden van de garage beslaat, gemaakt van mat wit gelamineerd plastic en bekleed met glas. "Be @ rbrick cabinet brengt Bear Garage licht, " zei Onion. "Het transformeert op de een of andere manier de hele ruimte."

Gefacetteerde oppervlakken in de behuizingen breiden zich naar buiten uit om samen te smelten met het plafond.

Langs de langste zijde neemt de hoogte van de displayruimte vanaf de boven- en onderkant af, plus de cijfers dichter bij elkaar in de richting van de garagedeur.

In combinatie met vervormde zwarte perspectieflijnen over de hellende oppervlakken en steeds kleinere planken, wordt het oog misleid door te denken dat de beren in omvang toenemen.

Elk beerontwerp zit op zijn eigen plank met ruimte voor kleinere versies, individueel verlicht door een LED-spot.