Anonim
Flat in Tel Aviv door Jacobs-Yaniv Architects

Speel "spot the woman" in deze fotoset van een appartement dat verwijst naar de jaren 1950 interieurs van Tel Aviv door de Israëlische praktijk Jacobs-Yaniv Architects (+ slideshow).

Omdat de klanten modernistische enthousiastelingen zijn, gebruikte Jacobs-Yaniv Architects materialen, kleuren en meubels uit de hoogtijdagen van de beweging om het ontwerp van de 190 vierkante meter grote ruimte te informeren.

"Het was een groot genoegen om flats van de jaren 50 van Tel Aviv te bestuderen, die heel slim werden ontworpen", aldus de ontwerpers.

Ruimtes worden zo open mogelijk gehouden in overeenstemming met deze stijl en om maximale flexibiliteit voor het gezin mogelijk te maken.

Een gang aangegeven door houten vloeren loopt over de volledige lengte van het lange plan, gebruikt als een studieruimte en een bibliotheek.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan het uiteinde, met een aangrenzende kleedkamer en een eigen terras.

Een ander groter terras bevindt zich aan de andere kant, toegankelijk vanuit de eet- en loungeruimtes die worden gebruikt voor het ontvangen van gasten.