Anonim
Scott & Scott Architects bouwen hun eigen met hout omzoomde studio in Vancouver

Een jaar na de oprichting van hun architectenpraktijk hebben de Canadese architecten David en Susan Scott voor zichzelf een met hout beklede studio gecreëerd in een verbouwde slagerij en supermarkt in Vancouver (+ film).

Het man-en-vrouwteam was begin 2013 mede-oprichter van Scott & Scott Architects, maar had tot nu toe geen speciale studio, dus begonnen ze er een te creëren in het voormalige winkelpand onder hun huis - een gebouw uit 1911 .

De architecten verwijderden het interieur van de ruimte van 70 vierkante meter om een ​​eenvoudige rechthoekige studio aan de voorkant, een werkplaats aan de achterkant en een muur van verborgen opslag ertussen te creëren.

De sparrenplanken van Douglas waren afkomstig van een plaatselijke zagerij om de muren, de vloer en het plafond van de hoofdruimte te bekleden. Deze werden behandeld met een traditionele bijenwas, gemengd met een oplosmiddel van Canadese Whisky om een ​​glanzend oppervlak te produceren.

De voormalige winkelpui was volledig beglaasd, waardoor er zoveel mogelijk licht in de ruimte kon komen, maar ook buren konden zien wat er binnenin gebeurde.

"De prioriteiten waren om het gebruik van natuurlijk licht te maximaliseren, de verbinding met de buurt te verbeteren, regionale materialen te gebruiken die een bekende voorzienigheid hebben en de op hout gebaseerde bouwcultuur van de Pacific Northwest erkennen", legt David Scott uit.