Anonim
Lab100 Design Studio voegt gebogen glazen wanden en mezzanineniveau toe aan de boksschool in Koeweit

De materialen die in deze boksclub in Koeweit werden gebruikt, werden beïnvloed door de eenvoudige inrichting van retro gyms (+ slideshow).

The Burrow is gelegen op een industrieel terrein dicht bij de luchthaven en is de eerste commerciële boksschool in de regio. Het heeft een grote lobby, semi-privé trainingshallen, een boksarena en een verhoogd CrossFit-gebied.

"Terwijl we de ruimte aan het ontwerpen waren, lag de nadruk op een natuurlijke beweging en het verrassingselement", aldus Lab100 Design Studio.

Om het hoofdtrainingsgebied te bereiken, lopen leden door een smalle gang met witte tegels, langs het kleedgedeelte en in de hoofdtrainingshal.

Gebogen glazen hoeken werden toegevoegd aan de gangen, waardoor een visuele verbinding tussen de ingang, kluisjes en de belangrijkste trainingsruimte werd gecreëerd.

In tegenstelling tot de smalle gangen is de ruime sportschool een open ruimte en heeft een verhoogde boksring in het midden.

"De boksring is dramatisch verlicht met negen hanglampen om het belang ervan in de faciliteit te benadrukken, " zeiden de ontwerpers. "De andere trainingsruimte en klaslokalen zijn ontworpen om veelzijdige activiteiten te dienen."

Een tussenverdieping fungeert ook als extra trainingsruimte en een uitkijkbalkon voor de boksring.