Anonim
Image Vijf van de beste architectenbanen inclusief vacatures bij Wilkinson Eyre en Lifschutz Davidson Sandilands

We hebben deze week vijf van de beste architectenbanen op Dezeen Jobs geselecteerd, waaronder vacatures bij Wilkinson Eyre en Lifschutz Davidson Sandilands.

Image

Architect bij Wilkinson Eyre

Wilkinson Eyre werft architecten van alle niveaus voor zijn kantoren in Midlands en Londen. De praktijk is het bouwen van een glazen lift in een van de schoorstenen van Battersea Power Station.

Meer informatie over deze rol ›

Image

Architecten bij Lifschutz Davidson Sandilands

De Londense studio Lifschutz Davidson Sandilands heeft een reeks lichtinstallaties ontworpen voor Londense bruggen langs de rivier de Theems. Het bedrijf is op zoek naar architecten om zich bij zijn studio's in Glasgow en Londen aan te sluiten.

Meer informatie over deze rol ›

Image

Projectarchitect bij Superimpose Architecture

Superimpose Architecture is op zoek naar een projectarchitect om deel te nemen aan de praktijk in Beijing. Een wit circulair educatief centrum werd voltooid door het bedrijf in Hangzhou, China, dat faciliteiten biedt voor kinderen om te leren over duurzame landbouw.

Meer informatie over deze rol ›

Image

Project architect bij Kevin Daly Architects

Kevin Daly Architects heeft een sportcomplex voor de basketbalteams van UCLA voltooid met schuine panelen en zandachtige gevels. Er is momenteel een kans voor een projectarchitect om het kantoor in Los Angeles te vervoegen.

Meer informatie over deze rol ›

Deel 2/3 architect bij Rodić Davidson Architects

Rodić Davidson Architects heeft een vacature voor een ervaren Part 2 of recent gekwalificeerde Part 3 architect om zijn kantoor in Londen te vervoegen. Het bedrijf voltooide een huis met twee verdiepingen op het grindlandschap van het strand van Dungeness in Kent, bestaande uit drie aangrenzende donker gekleurde larikshutten.