Anonim
Image

Hackney House heeft een zwart schrijnwerk en een sauna in de achtertuin

Een glazen uitbreiding hielp de in Londen gevestigde Applied Studio het lichte interieur van dit Hackney-huis op te vrolijken, met details in zwart houtdecor en een sauna in de achtertuin.

Hackney House organiseerde vroeger een reeks donkere en poky kamers, maar is door Applied Studio gereviseerd om de eigenaars comfortabel te huisvesten - een jong stel dat het pand een paar jaar geleden heeft gekocht.

Image

Tot voor kort werkte het tweetal in Europa, maar bij terugkeer in Londen wilden ze graag hun "droomhuis" vestigen waar ze nog jaren konden wonen.

"Ze hielden van het gebied, dicht bij de Broadway-markt, en wilden hun huis verbeteren in plaats van verhuizen, " vertelde de directeur van de studio, Patrick Abrams, aan Dezeen.

De studio begon met het uitbreiden van de achterkant van het huis om plaats te bieden aan een open kook- en eetruimte.

De ene helft van de kamer is gewijd aan de keuken, die voorzien is van gitzwarte houten kasten en vloeren met een chevronpatroon bekleed met graniettegels.

Licht grijs marmer is gebruikt om de spatwand, het aanrecht en twee planken te maken waar de bewoners servies en ingrediënten kunnen opslaan.

Image

"Ze wilden het levendige contrast tussen de achtergrond en elementen van elementen", legt de studio uit.

"Dus werkten we met hen samen om natuurlijke elementen te introduceren om dit te verzachten, vandaar de zichtbare korrel in het schrijnwerk, de patinatie van de op maat gemaakte verzonken handgrepen en de natuurlijke kwaliteiten van de vloertegels."

Image

In de andere helft van de kamer staat een eettafel en stoelen, opgesteld onder een schuin glazen dak.

Net als in de keuken heeft de vloer hier een chevronpatroon, maar is deze uitgevoerd in licht getint hout. Het creëert een duidelijke lijn waar vroeger een grensmuur stond, waarvan de studio hoopt op subtiele wijze te knikken naar het "oorspronkelijke karakter" van het huis.

Een enorme doorzichtige draaideur geeft toegang tot de aangelegde tuin, waar een extra structuur is gebouwd om een ​​buitenruimte voor vrije tijd voor de klant te creëren.

Binnen is een klein, met hout bekleed zitgedeelte, een douche en een sauna.

De studio heeft licht in de rest van het huis gebracht door Crittall-deuren te gebruiken om woonruimtes met elkaar te verbinden.

Een groot raamloos dakraam bevindt zich ook boven de nieuwe dubbele trap van het huis, die leidt naar een zink beklede mansard dakverlenging.

Het bevat de hoofdslaapkamer, die het materiële palet van beneden voortzet met op ware hoogte donkere houten kasten.

Het grootste deel van de aangrenzende ensuite badkamer is vervolgens bekleed met grijze marmeren tegels, aangevuld met een gitzwarte douchekop en kraankranen.

Image